Η Αλλαγή - Τι είναι? | Mastering Alchemy

Ακούμε για την «αλλαγή» εδώ και πολύ καιρό και είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι επιτέλους είναι εδώ!. Όμως τι ακριβώς αλλάζει; Απο που μετακινούμαστε; Προς τα που πάμε; Και – το σημαντικότερο – τι θα αλλάξει πραγματικά στον κόσμο σας.... στην ζωή σας... την οικογένεια σας... τους αγαπημένους σας ... και σε εσάς;
 
Μήπως προσέξατε ότι…
Ο χρόνος φαίνεται να επιταγχύνεται;
Οι αναμνήσεις σας δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο ήταν;
Θέματα τα οποία νομίζατε ότι είχατε αντιμετωπίσει ξαφνικά ξανάρχονται στην επιφάνεια;
Και τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως λειτουργούσε;
Δεν είσαστε μόνοι!

Εαν ακούτε ανθρώπους να μιλάνε σχετικά με την μετακίνηση απο την Τρίτη διάσταση στην Πέμπτη διάσταση αλλά δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να συμβεί, ή τι συγκεκριμένες αλλαγές αυτό θα φέρει ή ακόμα τι είναι η Πέμπτη διάσταση – δεν είσαστε μόνοι. Ακόμα περισσότερο, δεν είναι τυχαίο που διαβάζετε αυτό το βιβλίο αυτή την στιγμή. Γράφτηκε για εσάς.

Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι διπλός: πρώτον να σας προσφέρει πληροφόρηση την οποία ήδη έχετε, αλλά ίσως να μην έχετε συνείδηση ότι την έχετε. Και δεύτερον να σας συστήσει σε μια σειρά εργαλείων, δεξιοτήτων και ευκαιριών που θα σας καταστήσουν ικανούς να χτίσετε μια βάση η οποία θα σας επιτρέψει να πατήσετε απο την τριτης-διάστασης έλειψη συναίσθησης, σε μια υψηλότερης διάστασης συνειδητότητα, πλήρως ενσυνείδητους και εντελώς ευθυγραμμισμένους με το ποιοί είσαστε και ποιοί ήσασταν πάντα, αλλά δεν θυμόσαστε αυτήν τη στιγμή.
Για να κατεβάσετε το πλήρες eBook, κάντε κλικ εδώ.