De Shift. Wat is dat?

Wij hebben nu al zo vaak over de “Shift” gehoord dat het moeilijk te geloven is dat het proces eindelijk is begonnen. Maar wat betekent “ shifting” eigenlijk? Wat laten we achter ons? Waar gaan we naartoe? En – nog belangrijker – welke veranderingen brengt de “Shift” in jouw wereld… jouw leven… jouw familie…jouw geliefden… en in jezelf?
 
Heb je al gemerkt dat…
 
De tijd sneller lijkt te gaan?
Je geheugen niet meer werkt zoals voorheen?
Dingen waarvan je dacht dat je deze al lang had verwerkt ineens weer naar de oppervlakte komen?
En dat eigenlijk niets meer werkt zoals vroeger.

Heb jij mensen horen praten over de overgang van de derde naar de vijfde dimensie, maar heb je geen idee hoe dit zal gaan plaatsvinden of welke specifieke veranderingen dit met zich mee zal brengen. Of heb je geen idee wat de vijfde dimensie is. Als dat zo is, dan is het belangrijk dat je weet. Je bent niet alleen. Sterker nog, het is niet toevallig dat je dit boek leest. Het is voor jou geschreven.

Het doel van dit boek is tweeledig: Ten eerste, om je dingen te vertellen die je eigenlijk al weet maar waarvan je misschien niet echt bewust bent. En ten tweede om een serie “tools”, vaardigheden en mogelijkheden te introduceren zodat je een platform kunt bouwen wat de gelegenheid biedt om over te stappen van de drie-dimensionale onbewuste wereld naar de hogere bewuste wereld. Volledig bewust en in overeenstemming met wie je werkelijk bent..en altijd geweest bent, maar op dit moment bent vergeten.

Om het e-book te downloaden: klik hier.