Saltul Constientei Ce este? | Mastering Alchemy

Am auzit cu totii despre „Saltul Constientei” de mult si este greu de crezut ca in sfarsit este aici! Dar ce se schimba, mai exact? Din ce iesim? Catre ce ne indreptam? Si – mult mai important – ce diferenta va crea acest lucru in lumea ta... in viata ta... in familia ta... pentru cei dragi tie... si pentru tine?
 
Ai observat ca...
Timpul pare a se accelera?
Amintirile tale nu mai sunt atat de clare, asa cum obisnuiau sa fie
Lucruri pe care credeai ca le-ai rezolvat, apar adesea la suprafata?
Si nimic nu pare sa mai functioneze in modul in care erai obisnuit/a?

Nu esti singur/a!
Daca ai auzit oameni vorbind despre trecerea de la Dimensiunea a 3-a, la cea de-a 5-a, dar nu ai nici o idee despre felul in care se va petrece, sau ce schimbari specifice va aduce acest lucru, sau chiar ce inseamna Dimensiunea a 5-a – nu esti singur/a (aici). In plus, nu este un accident (o intamplare) ca citesti aceasta carte, in acest moment. A fost scrisa pentru tine.

Scopul acestei carti este dublu: mai intai, de a-ti prezenta o serie de informatii pe care, in cea mai mare parte le stii deja, dar poate ca nu esti constient/a ca le stii. Si, in al doilea rand, de a-ti prezenta un set de unelte, abilitati si oportunitati ce-ti vor permite sa-ti construiesti o platforma pentru a sari din inconstienta Dimensiunii a 3-a, in constienta unei dimensiuni mai inalte si complet realiniata cu cel ce esti, cel care intotdeauna ai fost, dar nu iti amintesti in acest moment...

Pentru a descărca o E-Book, faceți clic aici.